IncoSan BV

IncoSan BV

De orginele opdracht was een complete e-shop met alles mogelijke functies voor zowel incosan.nl als voor incosan.be. De shop bestaat uit een bestelsysteem waarmee bestellingen geplaatst kunnen worden via de e-shop alsmede telefonisch via het call-center die ingelogd zijn op de backoffice. Vanuit het systeem kunnen facturen, welkomst brochures, herinneringen etc geprint worden, compleet op maat. Dat wil zeggen het systeem maakt pdf documenten aan de geprint kunnen worden. De bestellingen kunen zowel geprint worden op acceptgiro-slips alsmede op standaard factuur papier voor incasso bestellingen.


Maar ook wordt de complete voorraad bijgehouden van deproducten tot aanverwante producten. Bij bestellingen neemt de voorraad af en bij retouren weer toe.


Verder zitten er een aantal marketing tools ingebouwd. ZOals het bijhouden van statistieken, media resultaten en een rechten-gebruikersysteem om externe gebruikers toegang te geven tot bepaalde onderdelen van het systeem zodat gevoelige informatie bewaard blijft.


Daarnaast is er om te verkomen dat er in de database "vervuiling" optreed hebben we een koppeling gelegd met een database van TPG Post die controleerd of adressen bestaan en zoekt bijbehorende postcode als kengetallen automatisch op.


Verder wordt de complete administratie automatisch bijgehouden, er kan gekeken worden naar elke willekeurige periode om te zien wat de omzet is hoeveel BTW er is ontvangen, en wat de waarde was van de retouren.


Het systeem is dus uiteindelijk een allesomvattende CRM geworden, compleet op maat gemaakt.


Wanneer u meer informatie wilt kunt u via de volgende link contact met ons op nemen.