nieuws


05.08.2005

Stichting Holland Triathlon opent digitale beeldbank

ALMERE - Vorige week is de beeldbank van de Stichting Holland Triathlon online gezet. Op www.beeldbankhollandtriathlon.nl zijn nu al bijna 2000 foto's te bekijken van de triathlons in Almere van de afgelopen 24 edities. Via een eenvoudig zoeksysteem kan gezocht worden op naam van de triatleet, jaar, soort triathlon en onderdeel. Van 1984, 1988, 2003 en 2004 zijn al veel foto's opgenomen. De komende maanden zullen de foto's van de andere jaren die de Stichting Holland Triathlon in haar archief heeft, worden gedigitaliseerd en toegevoegd aan deze beeldbank. Een prachtig overzicht van de triathlonsport in Almere!

De foto's zijn via de beeldbank niet te downloaden of te bestellen. Wie interesse heeft in een goed exemplaar kan zich direct wenden tot de fotograaf. Als er op de beeldbank geen emailadres of postadres van de fotograaf is vermeld, kan deze informatie via de Stichting verkregen worden.

De Stichting Holland Triathlon probeert de beeldbank zo compleet mogelijk te krijgen en roept daarom iedereen die zelf nog foto's van Almere heeft op om deze dan aan te bieden aan de beeldbank. Dit kan via info@upc-hollandtriathlon.nl.

Voor zover mogelijk (hangt vooral af van de zichtbaarheid van de startnummers) worden ook de namen van de triatleten aan de foto's toegevoegd. Ook hierbij roept de Stichting de hulp in van iedereen die personen op foto's herkennen waar nog geen namen bij vermeld staan. Men probeert op die manier de beeldbank zowel als het gaat om beelden als beschrijvingen zo compleet mogelijk te krijgen.Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Stichting Holland Triathlon of direct op de site www.beeldbankhollandtriathlon.nl.


Naar het nieuws overzicht >