beeldbank

Wanneer u over veel beeldmateriaal beschikt, hebben wij een oplossing. Naast de standaard product fotografie beschikken diverse afdelingen over additioneel marketing of sales gericht beeldmateriaal.

Middels onze digitale Beeldbank kunt u al uw beelden, foto's, illustratie's en tekeningen op een eenvoudige manier archiveren, indexeren, publiceren en distribueren naar alle gebruikers binnen en buiten uw organisatie. De Beeldbank oplossing is volledig webbased, waardoor u altijd toegang heeft tot uw beeldmateriaal, waar en wanneer dan ook.

U en uw medegebruikers kunnen op een eenvoudige manier beeldmateriaal opvragen dat u in de gelegenheid stelt optimaal met uw klanten te communiceren. U kunt de beelden downloaden of per e-mail / post laten verzenden.

Alles werkt zeer eenvoudig en is daarnaast voorzien van een zoekfunctie om de foto te vinden die u zocht.

We kunnen het geheel van een standaard design voorzien, maar ook op maat maken en aanpassen aan uw huisstijl.

Demo

screenshot van de website beeldbankgroenestadalmere.nl in z/w.Voor een live demonstratie van een opmaat gemaakte beeldbank kijk dan op de beeldbank van een van onze klanten: beeldbankgroenestadalmere.nl.
Via deze beeldbank stelt Groene Stad Almere iedereen in de gelegenheid foto's te bekijken die sinds 1977 zijn gemaakt. De collectie bestaat uit enkele duizenden foto's en dia's van woningen, bedrijfsruimten en andere voorzieningen die door Groene Stad Almere gebouwd en/of haar eigendom zijn.


Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. Of laat ons contact met u opnemen.