CMS (Content Management Systeem)

Onze oplossing voor wanneer u geen of weinig kennis van html heeft en toch zelf het beheer van uw site wilt uitvoeren zonder dat u afhankelijk bent van andere partijen. Eenvoudig te bedienen vanaf uw eigen site om content, foto's, bestanden en links te kunnen toevoegen / bewerken / verwijderen.


Hoe werkt het?

Uw site wordt vormgegeven net als ieder andere site, compleet in uw eigen huisstijl. Wij implementeren vervolgens het geheel in de e-BackOffice. Vanaf dat moment heeft u de mogelijkheid uw site te beheren* en up-to-date te houden.

* Het up-to-date houden van uw site bepaald mede het succes ervan. Uit vele onderzoeken is gebleken dat bezoekers van internetsites niet meer terug komen wanneer blijkt dat een site niet up-to-date wordt gehouden.


Uitbreiden met diverse modules

Het is mogelijk om de e-BackOffice uit te breiden met diverse modules om uw site nog completer en interactiever te maken. Voorbeelden van enkele modules:

Nieuws module; Voor het toevoegen/bewerken/verwijderen van nieuws op uw site, inclusief een nieuws archief. De bezoeker krijgt zo een goede reden om uw website in het oog te houden.

Bestanden module; screenshot e-BackOffice moduleVoor het toevoegen van *.pdf, *.doc, *.zip files aan uw content zodat uw bezoekers de mogelijkheid krijgen brochures, formulieren applicatie e.d. te downloaden vanaf uw site.

Vacature module; Het online plaatsen van vactures en werkomschrijvingen. Ook volledig integreerbaar in de e-BackOffice zodat u alles zelf kunt bijhouden.

e-Card module; De bezoekers krijgen de mogelijkheid om vanaf uw site e-cards te sturen naar vrienden, famile of collega's.

Chat module; Maakt het mogelijk een chat module op uw site te plaatsen.

Kompleet pakket.

Niet alleen het ontwikkelen en bouwen van websites valt onder ons activiteitenpakket. Wij adviseren ook graag over de inpassing van internet in de totale bedrijfsinformatiesystemen van onze opdrachtgevers. En uiteraard zorgen we voor domeinregistratie, hosting, content management en de marketing van de site via banners, zoeksystemen e.d. Zonodig realiseren we tesamen met onze partners een complete campagne om een website echt in de markt te zetten.