profiel

Na de studie aan het Instituut voor Information Engineering zijn wij in 1999 gestart met het internet bedrijf e-BS te Almere. In de afgelopen 5 jaar hebben we ondanks de "tegenwind" die de ICT te verduren kreeg intussen een zeer gezonde onderneming opgebouwd. Met een paar goede partners om ons heen. Een vaste klantenkring, die we dagelijks van de juiste adviezen en diensten voorzien. Kortom, onze oplossingen werken.

Wat we doen?

We ontwikkelen, ontwerpen en bouwen internetsites. Maar niet op een gewone manier. We werken nooit vanuit een vast stramien of een bepaald software pakket. Nee, we maken maatwerk oplossingen, die precies zijn toegesneden op de marketing- en communicatiedoelstellingen, hoogwaardig webdesign, waaraan een specifieke site moet voldoen. En natuurlijk zorgen we ook voor het advies en alle technische services en tools om een website optimaal te laten draaien.

Filosofie.

Van meet af aan is het onze filosofie geweest om websites te bouwen die niet voor een enkel jaartje "on air" gaan. Een goede website kan meegroeien met de wensen van de opdrachtgever. Van een eenvoudige informatieve site tot een compleet interactief platform om online business te bedrijven. Belangrijk is het dan om van begin af aan rekening te houden met de toekomst. Tegelijkertijd willen we het niet ingewikkelder maken dan nodig is. State of the art techniek gebruiken en toch simpel en to-the-point blijven denken.

Kompleet pakket.

Niet alleen het ontwikkelen en bouwen van websites valt onder ons activiteitenpakket. Wij adviseren ook graag over de inpassing van internet in de totale bedrijfsinformatiesystemen van onze opdrachtgevers. En uiteraard zorgen we voor domeinregistratie, hosting, content management en de marketing van de site via banners, zoeksystemen e.d. Zonodig realiseren we tesamen met onze partners een complete campagne om een website echt in de markt te zetten.